Håndlavet og håndplukket keramik

STØT SMÅ VIRKSOMHEDER

Fragt kr 60. Vi pakker omhyggeligt ind!

Altid sikker betaling med kort eller mobilepay

om unika:k

Hos unika:k finder du udelukkende keramik, der er håndlavet med omtanke og sjæl af de dygtigste keramikere - både danske og udenlandske. De er drevet af selve håndværket. Nytænkning, høj kvalitet og smukt design har højeste prioritet i deres arbejde. Det er vi vilde med. Faktisk er det rendyrket kærlighed. Og det har det været lige siden første håndlavede kop blev indkøbt hos en keramiker i Rønne. Siden er der kommet flere til. Ret mange faktisk... Men ægte kærlighed holder, og gennem årene er vi (unika:k) kun blevet bekræftet i, at det altså også gælder for vores kærlighed til originalitet, omtanke, bæredygtighed og personlighed hos det keramik, vi har. 

Vi er stolte af vores webforretning med en eksklusiv kollektion af håndlavet keramik og porcelæn!  Koppen er midtpunktet for unika:k – k’et står for Kop, Keramik og Kreativitet.

Vi brænder for kopper! – men ikke masseproducerede traditionelle kopper, der ses overalt – det skal være den ægte vare! Den ægte vare er for os, når koppen er et resultat af den keramiske designers kreative håndværk og ekspertise. Den keramiske designer er med hele vejen og lægger liv, sjæl, glæde og historie i koppen.

Vi vil så tæt på den keramiske designer som mulig. Vi værdsætter at kende historien bag koppen, som giver koppen en helt særlig værdi i hjemmet. En kop er ikke bare en kop! Vi har alle koppen i hånden flere gange hver eneste dag. Glæden af at holde en helt unik kop, som taler til vores sanser, er helt speciel og giver en fantastisk oplevelse i de små hyggelige stunder i løbet af dagen.

Alle har en favoritkop! Koppen fortjener at blive værdsat, da koppen er med os hver dag på arbejdet og i hjemmet. Når vi eksempelvis en kold vinterdag varmer os omkring en kop varm kakao og en god bog i hånden … når vi arbejder foran computeren med koppen ved vores side med varmt duftende kaffearoma eller brandvarme te … når vi er samlet med vores familie og venner og hygger os omkring en kop kaffe eller te … når vigtige kundemøder afholdes i et professionelt og stilrent kontormiljø, hvor det er essentielt, hvad man signalerer … når der dækkes fint op til festlige begivenheder … når man vågner til duften af friskbrygget kaffe og morgenmad på sengen … osv.

Kontakt os for et uforpligtende besøg! Er du virksomhed, tilbyder vi at komme ud og vise vores kollektion af kopper. Er du privatkunde, kan du købe på webshoppen. Som medlem af unika:k vil du have mulighed for at arrangere et ’home shopping arrangement’ med min. 10-15 venner, hvor unika:k kommer ud og fremviser produkterne.

Kontakt os på info@unika-k.dk eller
+45 61 66 70 00
 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM : unika_k