Håndlavet og håndplukket keramik

STØT SMÅ VIRKSOMHEDER

Fragt kr 60. Vi pakker omhyggeligt ind!

Altid sikker betaling med kort eller mobilepay

KERAMISKE DESIGNERE

Kom tættere på den keramiske designer! Læs interviewet med de keramiske designere bag unika:k’s kollektion. Klik på designere øverste på siden og vælg den keramiske designer du gerne vil læse om. unika:k beundrer disse fantastiske keramiske designerne, som gennem deres produkter fortæller en meget unik historie!

Håndlavede kopper med sjæl! Hos unika:k finder du udelukkende produkter, der er håndlavet med omtanke af nogle af Danmarks bedste keramiske designere. Vi garanterer, at der er lagt liv, sjæl, glæde og historie i det, du køber.  Den keramiske designer er involveret i hele den bæredygtige vej fra ide - til design - til produktion - til produkterne forlader værkstedet. Kollektionen er kendetegnet ved, at både designet og produktionen er dansk!

Danske keramiske designere har haft hænderne i leret i mange tusinder af år!  Danmark har stor kompetence inden for keramik og porcelæn. Dansk keramik og porcelæn er populært over hele verden og nye talenter kommer til hvert år. Derfor støtter vi de dygtige keramiske designere, som vælger stadig at have hænderne nede i produktionen. Ethvert produkt er håndlavet med kærlighed. ’Håndlavet’ hos unika:k betyder, at produktet er et resultat af den keramiske designers håndværk, og at produktet har været i den keramiske designers kyndige hænder under hele fremstillingen. Hvert produkt har sin egen charme og historie fra den håndlavede produktion. To produkter i samme serie kan have mindre forskelle, og produkterne er derfor ikke 100 % ens!, som hvis det have været et ”samlebåndsprodukt”. De keramiske designere er drevet af nytænkning, og derfor er langvarig produktion af det samme produkt ikke interessant for den keramiske designer.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM : unika_k