Håndlavet og håndplukket keramik

STØT SMÅ VIRKSOMHEDER

Fragt kr 60. Vi pakker omhyggeligt ind!

Altid sikker betaling med kort eller mobilepay

handelsbetingelser

Betaling
Der kan betales med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, JCB, American Express og selvfølgelig Mobile Pay, 
 
Sikkerhed
Hos unika:k kan du trygt anvende dit betalingskort. Betalingsgateway’en er godkendt og PCI certificeret af Fort Consult. Systemet benytter udelukkende krypteringsnøgler leveret af Verisign til udveksling af kortoplysninger mellem kunden og PBS.
 
Ordrebekræftelse
Din ordre bekræftes via en elektronisk faktura, som bliver sendt til din mailadresse umiddelbart efter, du har godkendt dit køb. Hvis du har oprettet dig som bruger af unika:k, vil du også kunne finde fakturaen online ved at logge ind og se den på ’min side’.
 
Returret
Der er 14 dages returret. De 14 dages returret gælder fra den dag, du modtager produktet på din adresse eller den dag pakken ankommer til pakkeshoppen. Leveringstiden tæller naturligvis ikke med. 

Send en mail til os hvor du skriver, at du returnerer varen indenfor returfristen. Vi tilbagefører beløbet til dig til det kort, som du har brugt ved købet af modtagelsen af returvaren. De 14 dages returret gælder fra den dag, du modtager produktet på din adresse eller den dag pakken ankommer til pakkeshoppen. Leveringstiden tæller naturligvis ikke med.
Fra den dag, du modtager dine varer eller pakken ankommer i pakkeshoppen, har du 14 dages returret på alle ubrugte varer.

Pengene returneres på alle ubrugte returvarer og krediteres i så fald, at varen er i samme stand og mængde, som da du modtog den. Returvarerne skal pakkes ind på samme måde, som ved modtagelsen af varerne, således at der er mindst mulig risiko for, at de bliver beskadiget i fragten. Brug gerne den samme emballage, kassefyld mm som varen ankom i. Der refunderes ikke penge for returemballage, ligesom der ikke refunderes penge for porto.
 
Ved returnering sendes varen og returseddel til følgende adresse:
unika:k
Søllerødgårdsvej 19B,
2840 Holte  info@unika-k.dk 

Du kan også sende til pakkeshop og der skal bruges denne pakkeshop: Kvickly posthus 2840 Holte. Vores mail adresse skal tilføjes: info@unika-k.dk 
Returvarer skal ikke sendes pr efterkrav, da de ikke vil blive modtaget.

Julegaver kan byttes til og med 9 jaunar 2023. Dette gælder kun, hvis du har anført under købet, at varen skal bruges til julegave (dermed har vi sat jule-byttemærke på varen). Ellers gælder de 14 dages bytteret. 
 
Beskadigelse af de tilsendte varer - VIGTIGT
Skulle det ske, at dine varer kommer frem i en beskadiget tilstand, bedes du tage billeder af de beskadigede varer inkl. emballagen og sende disse billeder sammen med en kopi af din ordrebekræftelse til: info@unika-k.dk. Dette skal ske senest 2 dage efter modtagelsen af pakken. 
 
Forkerte varer
Har vi ved en fejl sendt dig en forkert vare i forhold til fakturaen returneres denne sammen med retursedlen. At vil har sendt en forkert vare skal meddeles til os senest 2 dage efter modtagelsen af pakken. Efter vi har modtaget denne, sender vi fragtfrit den korrekte vare og refunderer desuden din returfragt. Hvis du sender den forkerte vare sammen med andre returvarer (som ikke var fejlsendt), vil portoen ikke blive refunderet.
 
Håndlavede produkter
Da der er tale om håndlavet keramik og porcelæn, kan en vare afvige lidt fra det billede, du har set af varen på webshoppen. Der vil ikke være tale om store afvigelser, men der kan være små nuanceforskelle på f.eks. størrelse, farve og forarbejdning. Der er tale om håndlavede produkter, hvor hvert enkelt produkt bliver fremstillet af keramikeren selv. Der er ikke tale om maskinel masseproduktion, hvor to produkter er fuldstændig ens. Unikheden er charmen, hvilket er unika:k’s helt basale forretningskoncept. unika:k er derfor ikke ansvarlig for disse små variationer og anser ikke sådanne produkter som mangelfulde eller beskadigede. Hvis du returnerer dine varer pga. dette omtalte forhold, hæfter du selv for fragtomkostningerne.

 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM : unika_k