Håndlavet og håndplukket keramik

STØT SMÅ VIRKSOMHEDER

Fragt kr 60. Vi pakker omhyggeligt ind!

Altid sikker betaling med kort eller mobilepay

find rundt

Find rundt på unika:k
Du kan til enhver tid vende tilbage til forsiden ved at klikke på unika:k’s logo oppe i venstre side eller klikke på ’forside’ øverst i venstre hjørne. Brug vores søgefunktion til at gøre dit besøg så effektivt som mulig, eller benyt dig af fanebladet i venstre side med knapperne kopper, skåle, mælkekande, tallerkner, tekande, stel og kaffe.  Er du nysgerrig for at læse om den keramiske designer bag de varer, du har valgt, vil vi foreslå dig at klikke på designere i navigationsbjælken foroven på siden og derefter klikke på den designer, du er interesseret i. Her kan du læse et interview med designeren og få en fornemmelse af de værdier og intentioner, hun eller han lægger i sine håndlavede varer.
 
Medlem
Du kan vælge at blive medlem af unika:k shoppen. Denne service kan til enhver tid frameldes. Hvis du er medlem af unika:k, er det en fordel at logge ind, inden du lægger varer i din indkøbskurv.
Hvis du glemmer din adgangskode, kan du få tilsendt din adgangskode på mail, ved at klikke på ’glemt adgangskode’, når du logger ind.
 
Nyhedsmail
Alle har mulighed for at modtage vores nyhedsmail, som udkommer 1-2 gange om måneden, Mailen indeholder for eksempel information om nye produkter og keramiske designere, tips til brug af keramikken, gode tilbud mm. De sidste nye nyhedsmails kan dog også ses under punktet ’nyheder’.
FØLG OS PÅ INSTAGRAM : unika_k